top of page

Het consult

Een consult duurt gemiddeld 60 minuten. Een korte evaluatie van het verloop van het proces wordt vooraf gegaan aan de behandeling. Aanvankelijk volgen er na het eerste consult vijf behandelingen met een uitloop naar tien behandelingen. Consulten vinden plaats op afspraak.

 

Tarieven:

- Intake: € 100,00

- Kort consult (tot 30 minuten): € 40,00

- Normaal consult (30-60 minuten): € 80,00

- Telefonisch consult (15 minuten): € 20,00

- Online consult (60 minuten): € 60,00

 

Afspraken die minder dan 24 uur van te voren worden afgezegd, moeten helaas worden doorberekend als een een consult van 60 minuten.

 

De behandeling is onderhevig aan een behandelovereenkomst en als je in behandeling komt, ben je het eens met de privacyverklaring.  Alle informatie omtrent de behandeling wordt bijgehouden in een Elektronisch Patiënten Dossier en wordt 20 jaar bewaard. Làhbuhr is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)  en Koepel Alternatieve Behandelwijzen (KAB), hierdoor komen consulten in aanmerking voor vergoeding. Informeer bij je zorgverzekeraar of het consult (deels) vergoed wordt of raadpleeg het vergoedingenoverzicht.

 

Bij een klacht over de behandeling wordt eerst getracht dit met je te bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. Làhbuhr heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. Kijk op de website van KAB voor meer informatie.

NVA_Logo_transparant.gif
Logo KAB.jpg
bottom of page